fredag 4 december 2009

Händer inte så mkt


Tror jag såg Bengt 'Abris' Abrahmsson i idol publiken ikväll. Och för dem som inte vet vam han är så är han en rallyikon här i väst. Tävlandes för Kullings MS.
I Tisdags så blev det lite mer rostlagning av sukkan. Fixade till halva underredet så det är redo för målning nu. Så nu är det dags att börja på nästa sida.
Pratade lite rallysnack med Guj igår. Härligt att prata med en gammal 'räv' som Gunnar. Efter det så ringde jag upp Bosse 'BoWi' Wiberg angående sukkan's fjäderben. Skall skicka upp dessa nästa vecka. Så de är renoverade tills nästa säsong. De har inte fungerat som de ska. Även om bilen har känts bra så har det inte fjädrat och dämpat som de skall. Har pratat med en del som har renoverat och efter renovering så har det blivit som en ny bil!
På Söndag så ska jag till motorstadion i Skövde. Då skall Jesper och Anders dit och provköra deras nya rally suzuki. De har köpt en likadan som jag har, som de skall tävla med i ungdomsrallyklassen nästa år! Hoppas att det kommer att gå bra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar