söndag 24 oktober 2010

Rapport Marknadsnatta

Det var en blöt tillställning i Östgötska skogarna. På de 2 första sträckorna gick det bra med tanke på hur halt det var. Och Petter var lite sen och framförallt tidig emellan å med noterna. Men klart godkänt med tanke på att det svängde hela tiden. Riktigt fräna vägar.
Dags för service. Kolla över framvagn, rensa ur ett antal kilo grus ur bakfälgarna och tankning av bil, förare och kartläsare.
Ut till SS3, dagen längsta sträcka med sina 12km. Det var mest skogsbils väg, Frän, med sten i alla kanter precis som de föregående sträckorna. Men efter knappt 4km åkte vi av Väldigt konstigt i ett vägbyte. Kom perfekt, med lite sladd och med en go attack in i svängen lagom sladd, men det Sluta inte sladda utan det fortsatte ner i diket på innern. Kunde inte backa upp själva, men det kom 2-3 stycken efter en liten stund och fick upp oss, en av dom var vår värste konkurrent förra året i duntiscupen, så ett stort TACK till er som putta upp oss!!! Efter det kändes bilen konstigt, höll på att braka av i ett par svängar senare, men det gick med nöd och näppe. Så det blev till att slå av på tempot för att ta oss till slutmålet. Så tyvärr så kunde vi inte försöka matcha Nicke och Lasse's tider. Vi försökte komma fram till något på vägen upp till skänninge, men det enda var att diffen skulle släppa lite då och då, men det verkar inte som det längre.
Nu är pressening, tält, släp, dragbil och tävlingsbil tvättade, Sukkan står på pallbockar, Har hittat ett fel, länkarmen vänster fram, kulleden är TVÄR slut och bussningen i infästningen till karossen sitter snett så den kärvar, sen om det kan ha gjort att bilen kändes konstig vet jag inte ännu.
Länkarm ska letas upp och testas. så får vi se om det blir någon tävling nästa helg.
Tack till Publiken, Mattias Roth för lånet av overallen och Ove för service hjälpen.
Ett stort Grattis Till Niklas och Jonny Östmark till segern i Suzukicupen 2010. Grattis även till Victor Windhal och Dino Karlsson till segern i Skänninge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar