torsdag 13 maj 2010

Silverrundan 13/5

Har nu kommit hem från ett lerigt och blött Hällefors.
Är nöjd med dagen. Bilen verkade lättkörd under de rådande förhållandena som rådde. Totalt sönderkört på vissa ställen! Bilen är nog hel så vitt jag vet. Men det kommer krävas en hel del tvätt av bil och pressening m.m
Har tyvärr inga tider ännu då vi stack så fort vi kunde. Vi blev i alla fall 12 i klassen av typ 15-16 vstycken. Låg på 10e plats inför sista ss men jag fega för mycket på vissa Sönderkörda ställen och bromsa motorstopp när jag fick se den största håla Hällefors har skådat. (Kanske lite överdrivet) Men den var Djup. Så där tickade sekundrarna iväg. Efter ss2 så var vi före alla voc och det är huvudsaken. Vi hade även då legat på en 3e plats bland C-förare 2 wd. Återkommer hur det gick resultat mässigt t.ex mot de andra sukkorna fort jag sett ett resultat.

5 kommentarer:

  1. Körde verkligen alla efter samma förutsättnigar i dom olika klasserna?

    SvaraRadera
  2. Kan aldrig bli samma förutsättningar tyvärr.

    SvaraRadera
  3. Som vi i gr. n under 1.4 L har ju en egen klass igentligen, men ibland så får vi åka med Voc, som jag tycker är mest rättvist, och som detta tillfälle tillsammans med Gr. H t.ex 300hk starka 940 evo's mot våra 200 hk. Det är lite skillnad. Hoppas det kan besvara din fråga annars får du precisera dig mera.

    SvaraRadera
  4. Fan har du 200hk i din sukka? :-)

    SvaraRadera
  5. Nej faan, 100 hk menar ja ju, tryckfels nisse var nog framme =)

    SvaraRadera