tisdag 26 januari 2010

Finnskogsvalsen

I Lördags så hade jag och Sven-Erik 5 st specialsträckor framför oss på totalt ca8,7 mil och totalt 28mil. Första sträckan var klassikern Bjälverud även kallad 'soptunnan' fast vi gick inte i mål i Gräsmark utan på MK Ratten's folkrace bana Niwa banan. Det gick väldigt bra på denna fick en 9e plats i klassen av 28 startande. För ca 6år sedan åkte jag med Johan på denna sträcka på en tävling men då kom vi inte till mål utan åkte av vägen. Resterande SS flöt på bra. SS4 gick sämst då det var rena autobahn ute i skogen. Vi hade en snitthastighet på 82km/h men en viss Petter Solberg i en ett år gammal Citroen C4 WRC hade en medelhastighet på 127km/h!!!! Då går det fort mellan snövallarna i Skymning/mörker.
I alla fall så kom vi på 34e plats totalt!! Och på 10eplats i klassen så det var vi nöjde med. Det var 'Snickarns ' först vintertävling på 38år!
Totalvann gjorde Fredrik Åhlin Karlstad i en Subaru. Håkan Svensson Fägre 2a. Petter Solberg var ej med i tävlan då han skrev egna noter.
Ikväll så var jag hos sukkan igen. Bytte ut en del kablar, montera vänster framskärm och innerskärm. Funderade även fram en lösning på krängningshämmarstaget. Hur det skall bli en bättre hållfasthet. Återkommer i detta ämne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar